BEHAALDE DIPLOMA’S
2021 SVH- Meester IJsbereider
2016 Gespecialiseerd ijsbereider Technologie, IJscentrum Wageningen
2016 Chocolate Skills 3.0, Chocolate Academy Wieze, Belgie
2009 SVH Basis ijsbereider, Wageningen
2008 Basis flowerpaste deel 2, Susan’s cake decorating, Den Haag
2008 Sociale Hygiëne
2007 Bedrijfs Hulp Verlener
2007 Brandmeldings Installatie Beheerder
2006 Sugar intermediate, School of sugar Arts, Ewald Notter, Orlando, USA
2005 Basis Suiker Bloemen, Susan’s Cake Decorating
2005 Sugar Craft Class, Margaret Ford, Birmingham
2003 Suiker technieken deel 2, Koos Gijzenij, Leiderdorp
2003 Seminar “Working on Cruise Ships”, Amsterdam
2002 SVH-Leermeester
2002 NBC-Praktijk begeleider
2002 Fabilo Taarten artistiek 3 daagse cursus, Beek
2002 Suiker technieken deel 1, Koos Gijzenij, Leiderdorp
2002 Workshop Callebaut 1 daags, Wieze
2000 SVH-Restaurant kok gespecialiseerd voortgezette patisserie, Breda
1998 SVH-Restauant kok gespecialiseerd basis patisserie, Breda
1996 SVH-Restaurant kok voortgezette opleiding, Breda
1994 SVH-Restaurant kok primair, Breda
1992 SVH-Horeca medewerker, Breda
1991 Mavo D-niveau, Vianen