Ervaring

PROFESSIONELE WERKERVARING

2010-heden  Patron-Patissier Patisserie Soetenso, Leiden

2020-heden Gast-docent IJscentrum Vlaardingen

2019-heden Gast-docent Chocolate Academy Wieze, Belgie.

2014-heden Consult/co-creator Ice Cream Worldwide Barry Callebaut

2013-heden Gast Docent Chocolate Academy Zundert, Nederland

2013-heden  Ambassadeur Cacao Barry Nederland

2005-2010   Sous-chef Patissier Crème de la Crème Patisserie, Zoeterwoude-Dorp

2005-2005   Chef-Patissier Mangerie de Kersentuin, Garden Hotel***** Amsterdam

2004-2005   Sous-chef Restaurant L’Escalier, Delft

2004-2004   Patissier, Patisserie Bond & Smolders, Utrecht

2002-2003   Chef-patissier, Verhaaf Party Catering, Hoofddorp

2000-2002   Chef-patissier, ’t Vlaamsche Broodhuys, Schiedam

1998-2000   Chef-patissier, De Swaen, Oisterwijk

1997-1998   Patissier/Garde Manger, De Heeren Sewentien, Rosmalen

1996-1997   Chef-patissier/Garde Manger De Gertruda Hoeve, Son en Breugel

1995-1996   Leerling 5de jaars restaurantkok, Auberge du Bonheur, Tilburg

1994-1995   Leerling 4de jaars restaurantkok, Boschlust, Teteringen.

1993-1994   Leerling 3de jaars restaurantkok, Auberge De Moerse Hoeve, De Moer

1992-1993   Leerling 2de jaars restaurantkok Maison Luuk/Chalet Fontaine, Kaatsheuvel

1991-1992   Leerling Horeca Medewerker, La Place V&D, Tilburg.

BIJZONDERE VERMELDINGEN:

2018 Cas Spijkers Benefit Gala Diner

2018 Gastdocent Cas Spijkers Academy

2015 Cacao Barry            Jurylid pre-selection World Chocolate Masters Nederland.

2015 Cacao Barry   Jurylid pre-selection World Chocolate Masters België

2014 Cacao Barry   Seminar World Chocolate Ambassadors , Barcelona

2014 Cacao Barry   Seminar Benelux Chocolate Ambassadors, Luxemburg

2014 Dichtbij.nl              Soetenso Uitgeroepen tot het beste IJssalon van Leiden.

2014 NTI              Ontwikkeling opleiding ” Patisserie”, tevens huis-docent.

2014 Barry Callebaut        Ontwikkeling IJsrecepten-en inspiratie boekje

In samenwerking met Meester IJsbereider Hans Kennis ontwikkeling boekje

 ” ijsrecepturen & inspiratie”

2014 Barry Callebaut        Demonstreren van ijsgebak en chocolade decoraties tijdens IJsvak, Haaften

2014 Barry Callebaut        Opening Chocolate Academy Wieze, Belgie

Demonstratie en presentatie samen met alle internationale Chocolate Ambassadors.

2013 Cacao Barry   Creative Day Cacao Barry. Lancering nieuwe chocolade in samenwerking met Sergio Herman (Oud Sluis***), Gert de Mangelier (Hertog Jan***) en Jurgen Koens (Technisch adviseur Callebaut) te Antwerpen

2010 Carpigiani               Demonstratie voor Carpigiani tijdens Bakkerij Dagen, Amsterdam RAI

3 dagen. Samen met Jeroen Goossens. Thema: Toekomst van de ijssalon

2006-2009            Coupe du Monde de la Patisserie Team 2009 Nederland.

 Team voor de wereldkampioenschap Patisserie 2009 in Lyon, Frankrijk.

Reservelid voor het suikerstuk, operationeel manager.

team bestond uit o.a.: Jeroen Goossens, Arthur Tuytel, Ivo Wolters en Frank Haasnoot.

2007                    Gourmet Festival, Cape Town, Zuid-Afrika

Dessert 240 personen voor het Gala diner.

2007 Taste of Life  Assistent voor Rudolph van Veen voor het programma Taste of Life, aflevering: Kaapstad.Assisteren met demonstraties en workshops, voorbereiding producten voor het programma.

2004                   Le Village Saisonnier & Horecavak 2004, Zwolle

Jam session patisserie Saisonnier

2004 Valrhona                Demonstratie chocolade Amsterdam RAI Bakkerij Dagen 2004

2004 Master Foods 3-daagse Protoshop (productontwikkeling) voor Snickers afdeling Product & Design.

2000                   Minoir Inter Scaldes**, Kruiningen

Chefkok: Maartje Boudeling

Free Lance Patissier juli 2000