PROFESSIONELE WERKERVARING
2010-heden Patron-Patissier Patisserie Soetenso, Leiden
2020-heden Gast-docent IJscentrum Vlaardingen
2019-heden Gast-docent Chocolate Academy Wieze, Belgie.
2014-heden Consult/co-creator Ice Cream Worldwide Barry Callebaut
2013-heden Gast Docent Chocolate Academy Zundert, Nederland
2013-heden Ambassadeur Cacao Barry Nederland
2005-2010 Sous-chef Patissier Crème de la Crème Patisserie, Zoeterwoude-Dorp
2005-2005 Chef-Patissier Mangerie de Kersentuin, Garden Hotel***** Amsterdam
2004-2005 Sous-chef Restaurant L’Escalier, Delft
2004-2004 Patissier, Patisserie Bond & Smolders, Utrecht
2002-2003 Chef-patissier, Verhaaf Party Catering, Hoofddorp
2000-2002 Chef-patissier, ’t Vlaamsche Broodhuys, Schiedam
1998-2000 Chef-patissier, De Swaen, Oisterwijk
1997-1998 Patissier/Garde Manger, De Heeren Sewentien, Rosmalen
1996-1997 Chef-patissier/Garde Manger De Gertruda Hoeve, Son en Breugel
1995-1996 Leerling 5de jaars restaurantkok, Auberge du Bonheur, Tilburg
1994-1995 Leerling 4de jaars restaurantkok, Boschlust, Teteringen.
1993-1994 Leerling 3de jaars restaurantkok, Auberge De Moerse Hoeve, De Moer
1992-1993 Leerling 2de jaars restaurantkok Maison Luuk/Chalet Fontaine, Kaatsheuvel
1991-1992 Leerling Horeca Medewerker, La Place V&D, Tilburg.
BIJZONDERE VERMELDINGEN:
2018 Cas Spijkers Benefit Gala Diner
2018 Gastdocent Cas Spijkers Academy
2015 Cacao Barry Jurylid pre-selection World Chocolate Masters Nederland.
2015 Cacao Barry Jurylid pre-selection World Chocolate Masters België
2014 Cacao Barry Seminar World Chocolate Ambassadors , Barcelona
2014 Cacao Barry Seminar Benelux Chocolate Ambassadors, Luxemburg
2014 Dichtbij.nl Soetenso Uitgeroepen tot het beste IJssalon van Leiden.
2014 NTI Ontwikkeling opleiding ” Patisserie”, tevens huis-docent.
2014 Barry Callebaut Ontwikkeling IJsrecepten-en inspiratie boekje
In samenwerking met Meester IJsbereider Hans Kennis ontwikkeling boekje
” ijsrecepturen & inspiratie”
2014 Barry Callebaut Demonstreren van ijsgebak en chocolade decoraties tijdens IJsvak, Haaften
2014 Barry Callebaut Opening Chocolate Academy Wieze, Belgie
Demonstratie en presentatie samen met alle internationale Chocolate Ambassadors.
2013 Cacao Barry Creative Day Cacao Barry. Lancering nieuwe chocolade in samenwerking met Sergio Herman (Oud Sluis***), Gert de Mangelier (Hertog Jan***) en Jurgen Koens (Technisch adviseur Callebaut) te Antwerpen
2010 Carpigiani Demonstratie voor Carpigiani tijdens Bakkerij Dagen, Amsterdam RAI
3 dagen. Samen met Jeroen Goossens. Thema: Toekomst van de ijssalon
2006-2009 Coupe du Monde de la Patisserie Team 2009 Nederland.
Team voor de wereldkampioenschap Patisserie 2009 in Lyon, Frankrijk.
Reservelid voor het suikerstuk, operationeel manager.
team bestond uit o.a.: Jeroen Goossens, Arthur Tuytel, Ivo Wolters en Frank Haasnoot.
2007 Gourmet Festival, Cape Town, Zuid-Afrika
Dessert 240 personen voor het Gala diner.
2007 Taste of Life Assistent voor Rudolph van Veen voor het programma Taste of Life, aflevering: Kaapstad.Assisteren met demonstraties en workshops, voorbereiding producten voor het programma.
2004 Le Village Saisonnier & Horecavak 2004, Zwolle
Jam session patisserie Saisonnier
2004 Valrhona Demonstratie chocolade Amsterdam RAI Bakkerij Dagen 2004
2004 Master Foods 3-daagse Protoshop (productontwikkeling) voor Snickers afdeling Product & Design.
2000 Minoir Inter Scaldes**, Kruiningen
Chefkok: Maartje Boudeling
Free Lance Patissier juli 2000