Opleiding

BEHAALDE DIPLOMA’S   

2021 SVH- Meester IJsbereider

2016 Gespecialiseerd ijsbereider Technologie, IJscentrum Wageningen

2016 Chocolate Skills 3.0, Chocolate Academy Wieze, Belgie

2009  SVH Basis ijsbereider, Wageningen

2008  Basis flowerpaste deel 2, Susan’s cake decorating, Den Haag

2008  Sociale Hygiëne

2007  Bedrijfs Hulp Verlener

2007  Brandmeldings Installatie Beheerder

2006  Sugar intermediate, School of sugar Arts, Ewald Notter, Orlando, USA

2005  Basis Suiker Bloemen, Susan’s Cake Decorating

2005  Sugar Craft Class, Margaret Ford, Birmingham

2003 Suiker technieken deel 2, Koos Gijzenij, Leiderdorp

2003  Seminar “Working on Cruise Ships”, Amsterdam

2002 SVH-Leermeester

2002 NBC-Praktijk begeleider

2002 Fabilo Taarten artistiek 3 daagse cursus, Beek

2002 Suiker technieken deel 1, Koos Gijzenij, Leiderdorp

2002 Workshop Callebaut 1 daags, Wieze

2000 SVH-Restaurant kok gespecialiseerd voortgezette patisserie, Breda

1998 SVH-Restauant kok gespecialiseerd basis patisserie, Breda

1996  SVH-Restaurant kok voortgezette opleiding, Breda

1994 SVH-Restaurant kok primair, Breda

1992  SVH-Horeca medewerker, Breda

1991  Mavo D-niveau, Vianen