Trainingen/Masterclass

Masterclasses

Wilt u leren zelf bonbons te maken, chocolade decoraties te creĆ«eren of ijstaarten maken? Dat kan! Op het gebied van ijs en chocolade verzorgd Nils Hendrikse masterclasses voor o.a bedrijven en scholen. 

Voor het jaar 2021-2022 heeft Nils Hendrikse drie unieke masterclasses samengesteld:

IJs creaties

Tijdens deze masterclass krijgt u een korte uitleg over de bereiding van ijs, maar draait het uiteindelijk om het verwerken van ijs tot de mooiste creaties. Zo leert u de mooiste ijstaarten te maken en ook een dessert op bord zal niet ontbreken. Na deze masterclass steelt u voortaan de show met uw ijscreaties. 

Chocolade decoraties

Bij de masterclass chocolade decoraties leert u alles over het kristalliseren van chocolade en het verdere verwerken hiervan. Zo leert u van begin tot eind wat er gebeurd tijdens het kristallisatie proces van de chocolade. Wanneer u het kristalliseren onder de knie heeft is het tijd om er mooie chocolade decoraties van te maken. 

Signatuur bonbons

Bij de masterclass signatuur bonbons gaan we verder in op de verschillende soorten chocolade en het verwerken hiervan, maar ook de verschillende smaakcombinaties komen uitgebreid aan bod. Tijdens de masterclass leert u stap voor stap hoe u bonbons maakt en wat de aandachtspunten zijn. Dit is letterlijk en figuurlijk een masterclass om uw vingers bij af te likken!